DTU Energy PhD Symposium

Heidi Adler Berggren
Sektionssekretær

Lokalitet

Ph.d.-symposiet finder sted i DTU’s mødecenter, bygning 101A, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. Kontakt Heidi Adler Berggren (hadp@dtu.dk) for mere information.

DTU Energi inviterer til instituttets årlige ph.d.-symposium der finder sted i DTU’s mødecenter, bygning 101A, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. Fristen for tilmelding er 14. november 2016.

Symposiet er det fjerde af en serie årlige ph.d.-symposier hvor instituttets ph.d.-studerende i forbindelse med en postersession eller ved korte foredrag præsenterer deres forskningsresultater inden for bæredygtige energiteknologier. Deltagere fra industrien får også mulighed for at præsentere deres virksomheder i forbindelse med postersessionen.

Institutdirektør Søren Linderoth byder velkommen hvorefter to tidligere ph.d.-studerende fra DTU Energi giver indlæg: Søren Lyng Ebbehøj fra Energistyrelsen og Annemette Hindhede Jensen fra SiOx. Herefter præsenterer instituttets omkring 50 ph.d.-studerende deres forskning ved enten korte foredrag eller i forbindelse med en postersession.

Symposiet vil dække den nyeste forskning inden for instituttets strategiske teknologier: brændselsceller, elektrolyseceller, solceller, batterier, membraner til gasseparation, røggasrensning, magnetisk køling og varmepumper, termoelektriske generatorer og superledere. Herudover præsenteres vores mange kompetencer inden for syntese og forarbejdning af materialer, elektrokemi, billedbehandling og strukturel analyse ved hjælp af mikroskopi, røntgen og neutroner, atomar og mesoskopisk modellering, funktionelle materialer – og meget mere.

Du kan læse mere om ph.d.-symposiet, herunder det foreløbige program og tilmelding, her. Du vil kunne se det endelige program med oversigter over de ph.d.-studerendes foredrag og postersessionen i slutningen af oktober 2016.