DTU Energy's second annually PhD symposium 2014

Få indblik i den seneste forskning indenfor bæredygtige energiteknologier

onsdag 20 maj 15

Heidi Adler Berggren
Sektionssekretær

Lokalitet

Ph.d.-symposiet finder sted i DTU’s mødecenter, bygning 101A, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. Kontakt Heidi Adler Berggren (hadp@dtu.dk) for mere information

Få indblik i den seneste forskning indenfor bæredygtige energiteknologier – meld dig til DTU Energis årlige ph.d.-symposium den 27. november 2015

DTU Energi inviterer dig hermed til at deltage i instituttets årlige ph.d.-symposium, der i år finder sted i DTU’s mødecenter, bygning 101A, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby.

Symposiet er det tredje af en serie af årlige ph.d.-symposier, hvor DTU Energis ph.d.-studerende gennem en poster-præsentation eller et kort foredrag præsenterer deres forskningsresultater inden for bæredygtige energiteknologier. Som noget nyt vil repræsentanter fra industrien også få mulighed for en to-minutters præsentation af deres virksomhed over for de studerende.

Institutdirektør Søren Linderoth byder velkommen og starter årets symposium, hvorefter to tidligere ph.d.-studerende fra DTU Energi – Davide Ippolito fra Hempel A/S og Rasmus Rode Mosbæk fra Lithium Balance A/S – giver indlæg. Dette efterfølges af præsentationer fra DTU Energis 50 ph.d.-studerende.

Symposiet vil dække al den nyeste forskning inden for DTU Energis strategiske teknologier: Brændselsceller, elektrolyseceller, solceller, batterier, røggasrensning, membraner til gasseparation, termoelektriske generatorer, superledere samt magnetisk køling og varmepumper. Man vil også få lejlighed til at stifte bekendtskab med instituttets mange kompetencer inden for syntese og forarbejdning af materialer, elektrokemi, billedbehandling og strukturel analyse ved hjælp af mikroskopi, røntgen og neutroner, atomar og mesoskopisk modellering, funktionelle materialer – og meget mere.

Du kan læse mere om ph.d.-symposiet, se programmet og læse om hvordan du tilmelder dig, her