Certificate for Best Paper Award

DHRTC-finansieret forskning vinder pris for Best Paper

torsdag 27 aug 20
|

Forskere fra Aalborg Universitet er blevet tildelt prisen for Best Paper 2019 for artiklen ’Faith and Fakes – dealing with critical information in decision analysis’.

Forskerne Linda Nielsen, Sebastian Tølbøll Glavind, Jianjun Qin og Michael H. Faber (DHRTC) kan nu kalde sig indehavere af titlen som vinder af Best Paper 2019 i tidsskriftet Civil Engineering and Environmental Systems. Prisen tildeles af tidsskriftets redaktører til det forskningsarbejde, der møder kriterierne for langvarig værdi inden for bygningsvidenskab og miljøsystemer bedst.

Forskningen bag artiklen er en del af arbejdsprogrammet Strukturel Integritet og Levetidsevaluering på DHRTC.

”Artiklen behandler det relevante problem med, hvordan vi træffer beslutninger, når de oplysninger vi forlader os på kan være fejlagtige eller endda ’fake news’. Artiklen viser, hvordan vi kan opbygge et sæt af scenarier, der spænder over de nødvendige beslutningstræer, og derefter bruge Value of Information metoder til at identificere måder til at reducere den samlede usikkerhed”. Sådan skriver Civil Engineering and Environmental Systems redaktører om den vindende artikel, som kan læses her.

27 SEPTEMBER 2020