Tag efteruddannelse på DTU Energikonvertering

Efteruddannelse på DTU Energi

DTU Energi tilbyder følgende muligheder indenfor efteruddannelse:

Åben uddannelse:

Kurser som er tilknyttet åben uddannelse, kan tages som enkeltag, hvor deltageren skal betale, får ECTS-point og et kursusbevis når kurset er slut. På DTU Energi kan følgende ph.d.-kurser tages som efteruddannelse:

 Diplomuddannelser er relevante for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer indenfor den profession, du allerede har erhvervserfaring fra.

 DTU Energi tilbyder desuden en række kurser fra kandidatuddannelsen, som du kan bruge under åben uddannelse:

 “Fleksibel master”:

Et uddannelsesforløb tilpasset den enkelte, målrettet folk med praktisk erhvervserfaring. DTU Energi tilbyder vejledere og faciliteter til studerende under den fleksible Master-uddannelse med hovedfokus på brændstof, batterier, magnetisk køling, solceller eller andre af instituttets kompetencer. Forløbet består af kurser (45 ECTS) og afgangsprojekt (15 ECTS), i alt 60 ECTS-point, der fastsættes med en vejleder fra instituttet. Deltageren betaler for uddannelsen som ender med en master grad. 

Erhvervsrettede kurser

Ved kontakt til efteruddannelseskoordinator Anke Hagen (anke@dtu.dk) på DTU Energi er det muligt at skræddersy kurser og workshops direkte til ansatte i industrien.

DTU Efteruddannelse udbyder derudover mange forskellige typer kurser og uddannelser.  Gå ind på de fire retninger af uddannelser og kurser på www.dtu.dk/Uddannelse/Efteruddannelse eller find et specifikt kursus ved at søge i DTU Efteruddannelses kursuskatalog.

Kontakt

Anke Hagen
Professor
DTU Energi
46 77 58 84