Professor Niels Bjerrum fejrer sit 50-års jubilæum

torsdag 03 nov 16
|
Den 1. november 2016 havde professor Niels Bjerrum fra DTU Energi 50-års jubilæum som ansat i staten. Det blev fejret ved en reception på DTU dagen efter.

Nuværende og gamle kolleger og samarbejdspartnere var mødt talstærkt op for at fejre Niels Bjerrums jubilæum. Institutdirektør Søren Linderoth og sektionsleder Jens Oluf Jensen holdt taler, hvori højdepunkter fra Niels Bjerrums lange virke inden for kemien blev fremdraget. Niels Bjerrum holdt derefter selv en tale, der blandt andet så tilbage på en tid med regnestokke og kurvelinealer og også kom ind på de ændringer der er sket i den danske universitetsverden i løbet af det sidste halve århundrede.

I anledning af sit jubilæum har Niels givet et interview til DTU Energis hjemmeside, som kan læses her.